12. 11. 2014.

Akcija "Ogrebi popust" u Fashion & Friends

Fashion & Friends radnje širom Srbije, organizovale su akciju “Ogrebi & osvoji svoj popust” , koja je startovala 10. 11. 2014. godine. Ova akcija će trajati sve do 07.12.2014. godine, a podrazumeva da odaberete željeni proizvod koji planirate da kupite, odete na kasu, gde ćete dobiti da odaberete karticu, i ogrebete popust sa iste. Nakon toga, na kasi će vam se obračunati popust u iznosu koji ste dobili na ogrebanoj kartici.
Ova akcija omogućava svojim kupcima da dobiju popust u rasponu od 15% do 50%. Akcijski popust se obračunava na aktuelne cene proizvoda u ponudi prodavnica Fashion Company, i to u okviru  kolekcije jesen/zima 2014. godine. Treba napomenuti da ovaj popust važi i na artikle koji se već svakako nalaze na popustu i to u okviru specijalne nedeljne ponude, gde se na već postojeći popust obračunava ogrebani popust. Popusti u okviru specijalne nedeljne ponude iznose 20%, i aktuelni su u svim radnjama čiji je vlasnik Fashion Company. Radnje u okviru Fashion Company su: Fashion & Friends, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger,  Timberland,  Levi’s, Guess, Marciano Guess, Scotch&Soda, Cesare Paciotti, Camper i Adventure NS.
U okvitru akcije sa grebanjem popusta maksimalni iznos po jednoj kartici je 100.000 dinara. Ova akcija ne važi samo na posebno označene artikle. Fashion &Friends ima prodavnicame sledećim gradovima: u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Нема коментара:

Постави коментар