28. 11. 2014.

Crni petak - svi popusti na jednom mestu

Crni petak je za sve koji ne znaju prvi petak posle američkog praznika Dana Zahvalnosti, odnosno poslednji petak u novembru. Za američko ultra potrošačko društvo, ovo je dan kada počinje praznična kupovina koja traje do njihovog Božića. Praznična grozničava kupovina prvo je zahvatila Veliku Britaniju, gde su povodom toga počeli da organizuju Cyber Monday, koji startuje u prvi ponedeljak nakon Crnog petka (Black Friday). Nakon toga, u ove dve zemlje, a zatim i u svim većim zemljama sveta počela su da se organizuju sniženja na ovakav način.
S obzirom, da se ovakva tradicija polako uvlači i u naše društvo, hajde da pogledamo gde sve ovog vikenda ima sniženja povodom famoznog Crnog Petka:

Mango - sniženje od 30% - 28, 29 i 30.11.2014. godine.

Office Shoes - do kraja meseca ima sniženje od 20% na obuću i aksesoare.

Parfois radnje - na 2 artikla daju 30% (za sve koji imaju Sportina klub karticu, 30% se dobija već za jedan artikal) do 03.12. 2014. godine.

Skoro sve radnje koje pripadaju Sportina Group distributeru, za sve koji imaju Sportina klub karticu, organizovano je sniženje od 30%, koje traje do 03.12.2014. godine. Radnje u kojima je organizovan popust su: SPORTINA, TOM TAILOR, TOM TAILOR DENIM, SIX, PARFOIS, ESPRIT i SPORTINA OUTLET. Akcija važi za artikle iz kolekcije jesen-zima 2014/15.
Radnje koje ne učestvuju u ovoj akciji su Tom Tailor Outlet i Sportina Outlet u Inđiji, dok u radnji Sportina Outlet u Immo centru popust ne važi na kupovinu artikala sa sniženja i Six artikala. U akciju nisu uključene radnje Tom Tailor Outlet ni radnja Sportina Outlet u Inđiji. 
Takođe, bitno je istaći da ovu akciju mogu iskoristiti samo članovi koji su se u Klub učlanili do 26.11.2014. godine. Kao i uvek, popusti se ne sabiraju, a akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na kasi samo uz priloženu ličnu karticu pogodnosti Kluba Sportina Group. Akcija ne važi za kupovinu poklon bonova. 

Tom Tailor radnje imaju još jednu specijalnu akciju, koju možete videti na slici.

Нема коментара:

Постави коментар