7. 11. 2014.

Popusti povodom rođendana TC BIG Novi Sad

TC BIG u Novom Sadu, ovih dana slavi svoj prvi rođendan, od kako je otvoren u celosti i dve godine od svog postojanja.
Kašnjenje sa spiskom popusta, koji je objavljen tek popodne prvog dana slavlja, izazvalo je blago negodovanje kupaca. No, kada je spisak konačno objavljen, mnogi su bili razočarani što značajan broj popularnih radnji uopšte ne učestvuju u ovoj akciji, već imaju svoje akcije nezavisne od ove, ili ih nemaju uopšte.
Nezavisno od onih radnji koje su odlučile da ne učestvuju u ovoj akciji, hajde da pregledamo spisak i utiske onih koji učestvuju:

1. Office Shoes
U ovoj radnji vrlo je primetno, sniženje koje su svakako sami organizovali, ali nisu se zaustavili na tome, već su odlučili da učestvuju i u rođendanskoj akciji sa još plus 10 do 20%! Ukoliko posedujete i njihovu Loyalty karticu, dobijate još plus popust koji i ona nosi. Sve popuste kad saberete, u ovoj radnji možete zaista da prođete povoljno za vaš novčanik! Sve pohvale!

2. Link Donna
Italijanski brend, među prvima je objavljen kao učesnik u rođendanskoj akciji. Naime, ovaj brend zajedno sa Big - om, slavi i svoj rođendan, i to takođe prvi od kako su otvorili radnju u Srbiji. Popust podrazumeva 20% na novu kolekciju, a s obzirom na to da se skoro samo nova kolekcija i prodaje, popust i podrazumeva skoro pa sav asortiman.

3. Lee Cooper, Time Out, Kenvelo imaju učestvuju u rođendanskoj akciji sa od 30% do 50% u zavisnosti od artkla. U Time Out - u, popusti su već obračunati, te ne možete bez računanja, odmah videti da li vam cena odgovara.

4.Shoe Star, Feedback, Piccadilly Shoes, Lindex, Woman' secret, Okaidi, Sprigfield, Sport Vision i Quiz takođe daju popust od 20% na ceo asortiman.

5. Ostale radnje daju popuste u vidu kalkulacija, tipa popust na pojedine artikle, popust na drugi proizvod, ili popust od svega 10%. Kompletan spisak možete pogledati u prilogu, u vidu PDF formata.

Što se tiče popularnih radnji koje ne učestvuju u rođendanskom popustu su: New Yorker (ali imaju svoju akciiju sa sniženjima na pojedine jakne), Mango, Orsay, H&M (imaju nezavisno sniženje na pojedine artile poput tunika i tanjih džempera) i sl.

Нема коментара:

Постави коментар