24. 11. 2014.

Sniženja u Aldo i H&M radnjama

Ovih dana aktuelno je jesenje sniženje u ovim dvema radnjama. Povodom jesenjih popusta Aldo prodavnice daju sniženje na obuću od čak 50%! Međutim, ukoliko očekujete da se ponovite sa čizmama, možete se razočarati pošto je svega nekoliko modela čizama obuhvaćeno ovim sniženjem. Naime, popust se mahom odnosi na cipele, baletanke i sandale. No, u zavisnosti od onoga što tražite, možete naći neštto zanimljovo za sebe.
S druge strane H&M radnje takođe imaju interesantne popuste. Artikli na sniženju obeleženi su u standardnom stilu crvenom etiketom i naznakom u vidu slogana "dobre cene". A da su ove cene i zaista dobre ide u prilog činjenica da se haljinice u H&M radnjama mogu pronaći i za 600 dinara a suknje za neverovatnih 200 dinara!
Snižene cene mogu se naći i na dečijem odeljenju, te se tamo mogu naći haljinice za svega 300 dinara, a farmerice za 800 dinara.
a sam primetila da nisu iste stvari snizene u svim H&M radnjama.
Međutim, postoji mogućnost neusklađenosti cena među radnjama za iste artikle, te ukoliko ste u mogućnosti, obiđite više radnji, kako bi pronašli omiljenu garderobu u delu sa "dobrim cenama".

Нема коментара:

Постави коментар