05.11.2014.

BIG Shopping Centar slavi rođendan

BIG Shopping Centar, u Novom Sadu, otvaran je u tri etape, u periodu od oko godinu i po dana. Samim tim, kupci više nisu sigurni kad je rođendan ovog Shopping Centra, i koji datum se tačno računa, ali sudeći prema stranici na zvaničnom sajtu ovog centra, rođendan je sutra 06.11.2014. godine, i to prvi.
Ovim rođendanskim povodom, BIG je najavio slavlje koje će trajati četiri dana, a sudeći po najavama, najviše su se potrudili oko organizacije zabavnog programa. Te tako, ljubitelji grupe Frajle, imaće priliku da uživaju u njihovoj muzici, povodom rođendanskog koncerta. Koncert je zakazan za petak u 18 časova, a najavljena je i mogućnost slikanja sa članicama grupe.
U okviru dečijeg kutka, u subotu, 08.11. 2014. godine, organizovano je gostovanje sledećih glumaca: Tamare Dragićević, Nine Janković, Ivana Mihailovića, i Jelisavete Orašanin. Program počinje u 14 časova, a organizovano je i slikanje sa glumcima.
Što se tiče samih popusta, iako su najavljeni, za sada nije izašao nikakav konačan spisak istih, te se i dalje ne zna da li će ih i gde biti. Jedino što je do sada potvrđeno jeste da u prodavnici satova i nakita Berić, koja istog dana slavi 30 godina postojanja brenda Fossil, biće deljene nagrade, ali nisu pojašnjeni uslovi da se dođe do istih.
Rođendan Big Shopping Centra organizovao je slavlje u periodu od 06.11.2014. godine do 09.11.2014. godine.

Нема коментара:

Постави коментар