11. 11. 2014.

Veliki Šoping Festival - Aliexpress

Poznati kineski sajt za onlajn kupovinu Aliexpress, organizovao je danas 11.11.2014. godine, veliki Šoping Festival. Milioni i milioni proizvoda danas će se prodavati po sniženim cenama. Sniženja će se kretati od 10% pa naviše, a zaista veliki broj proizvoda imaće sniženje od 50%. Takođe, u okviru festivala, pojedini proizvodi za koje se do sada plaćala poštarina, danas se neće plaćati.
No, vodite računa da li je baš taj proizvod koji želite da kupite, dovoljno snižen i da li se danas plaća poštarina za isti.  Takođe, ne zaboravite da se bukvalno isti proizvodi prodaju kod različitih prodavaca, i da cene nisu iste. Naravno, pronalazak željenog proizvoda zahteva određeno vreme i mnogo strpljenja, ali je trud koji će se na kraju isplatiti, s obzirom da se cene značajno razlikuju.
Na ovom sajtu, možete pronaći proizvode, bukvalno iz svih mogućih kategorija, i ne mora da znači da ih možete pronaći u našim kineskim ili drugim radnjama. Čak i za proizvode koji se prodaju kod nas, postoji velika šansa da se na ovom sajtu prodaju po nižoj ceni.
Ukoliko nemate nalog na ovom sajtu, krajnje je vreme da ga napravite. Iskoristite današnju akciju i proizvode iz vaše liste želja kupite po značajno nižim cenama.

Нема коментара:

Постави коментар